DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

21.12.2018... Přejeme vám rodino, příbuzní, kamarádi a známí, krásné svátky vánoční a pohodový rok 2018,🎄🎉 hlavně SPOUSTY ZDRAVÍ, lásky, štěstí,radosti, úspěchy nejen pracovní, kynologické, ale i osobní.........prostě si je UŽIJTE!!!! 😘🤩🎁🐕😘😉

28.9.2018 to ani slovy nejde popsat...:- Na tento den se nikdy nezapomene!!! V tento den se nám změnil život!!! Naše milovaná Syrinka nám odešla za duhový most, díky lidské zrůdě, která nám ji otrávila!!! Bylo ji pouhých 18 měsícůbroken heart.  Na vždy budeš naše LÁSKA!!!!!!!!!heart

9.9.2018 druhý den, kdy jsem jela jenom se Syrčou na její 3. neoficiální agility závody - Rebels Cup IX. ve Valašském Meziříčí. Opět povedená akce a naše Syrinka to zvládla na výbornou, i když nestála na bedně. Pro nás je dokonalá!!!

8.9.2018 naše a hlavně Syrčiny 2. neoficiální agility závody - Podzimní tuneliáda v Boršicích. Opět jsem si je užily ve velkém a naše holky dostaly obrosvskou pochvalu za dokonalou poslušnost a ovladatelnost na parkuru! Pro mě jsou jedničky!!!

18.8. - 19.8.2018 MVP Bratislava, kde jsme byly poprvé a hlavně oba dny úspěšné.                          V neděli jsme se dostaly do závěrečné soutěže, kde si pan rozhodčí vybíral mezi Syrinkou a Bílým Švýcarským psem, který to nakonec vyhrál. I tak to byl pro nás obrovský úspěch.                           Assyr Blue Cidabro - 2x Ex 1, 2x CAJC, 1x BOB, 1x BOS (třída mladých)

                                        

                                      

5.8.2018 Syrinka si byla složit zkoušku z pasení NHAT v Budišově nad Budišovkou na výbornou! Je to naše šikulka!!! Fotky jsou půjčeny z tréninku, protože jsme neměli s sebou foťáček. smiley

30.6. - 4.7.2018  se konal agility tábor ve Větřkovicích, kde jsme se ho poprvé v životě zúčastnily  já, Monička a naše plesnivé holky. Bylo tam báječně, ani se nám nechtělo vůbec domů.

13.5.2018 Já a Syrča na našich 1. neoficiálních agility závodech - Boršovský JUMP 2018. Sice jsme se neumístily, ale za to si užily atmosféru po všech stránkách. Moc děkujeme!!!

8.4.2018 NVP Ostrava byl pro naše psí holky opět úspěšný.                                              Ch.Weribee Blue Cidabro - V1, CAC, NV, BOS (tř. šampionů)                                                       Assyr Blue Cidabro - V1, CAJC, BOJ (tř. mladých).... Dokončen titul Český Junior Šampion!!!

1.4.2018 Syrča a její první agility intenzivka v Rožnově pod Radhoštěm v kryté hale pod vedením Kačky Malačkové a Rádi Mokřišové. Na apríla opravdu super den. Moc děkujeme.

31.3.2018 Monička a Werbee startovaly na prvních neoficiálních agility závodech. Nejmladší účastník závodu Mladý Tunelář roku 2018! !! Budoucnost Agility 7letá Monička. :-* :-) děkujeme KK Biskupice .

   

3.2. - 4.2.2018 Duo CACIB MVP Brno, které bylo pro nás úspěšné. Weribee Blue Cidabro dokončila titul Český šampion krásy a Assyr Blue Cidabro si vyběhala krésné hodnocení - 2x V1, CAJC, BOJ (tř. mladých).